tkhk.gov.tr den veri girişi eksik olan hastaneler yayınlandı. Veri girişi tam olanlar sanırım geçen dönem olduğu gibi hesaplayacak. HKS puanının % 35 i + 30 puan, Veri girişi (0,7)+Memnuniyet veri girişi (0,3) nin % 10 u, Memnuniyet sonucunun % 25 i bunların tümünün toplamı KPP nıdır. Bende TKHK na ulaşamıyorum zaten sağlık bakanlığı hangi telefona cevap veriyor ki Ama adamlar kendi aradıklarında telefona biri baksın istiyorlar. Yönetici olmak böyle bişey galiba. İtiraz konusunda sanırım itiraz edilemiyor ama ben yalvar yakar ilkalite direktöründen (*** denmesine rağmen) gayri resmi detaylı puanlamayı aldım ve tekrar değerlendirme yaptım. Bana göre art niyetli eksi puanların verildiğini gördüm ama kimi kime şikayet edeceksin ki.
yazdıklarınıza aynen katılıyorum puanımız kötü değil fakat biz daha iyisiydik fakat tabiri caizse öküzün altında buzağı arandı standardın dışına çıkıldı vs vs vs... abuk subuk şeyler inancım kalmadı artık bu saçmalığa biz parçalanalım hekimler cebini doldursun gerek yok